Kittenz lead the way

neděle, září 24, 2006

Ok. GO! Dance!

Ok Go a jejich album Oh No[1] je sice stará věc (2005), ale stejně to musím vytáhnout na světlo. Teda ne to album, ale samotné OK GO. Tahle čtveřice ať už je po hudební stránce jakákoliv, má i jiné schopnosti, které jsem objevil teprve tenhle týden. Krom hraní mají i perfektně propracovanou choreografii a skvělé nápady, což dokládají tyhle dvě videa:

Ok Go - Here It Goes Again

Ok GO – A Million Ways

Zábava nekončí, doporučuji projet si jejich webovky, krom těchhle videí je tam ještě fitness program – Jak správně hrát stolní tennis a jiné ptákoviny.

[1] Docela zábavná deska s výrazným „sweden rockovým“ nádechem, co připomíná třeba The Hives nebo International (Noise) Conspiracy (není se co divit, deska Oh No se natáčela v Malmö pod produkční taktovkou Tora Johanssona)

3 Comments:

At 12:09 odp., Blogger Mr. Hide said...

důležitý taky je, že samotní ok go vyzvali fanoušky, aby je imitovali, takže na youtube jsou už stovky videí rozdílný kvaliity, kde lidi předváděj tuhle kapelu. tomu řikám virální marketing :-)

 
At 3:15 odp., Blogger Vrm vrm mazlíčkové said...

no to se ani nedivim, ono je to strasne nakazlive. se spolubydlicim na koleji jsme taky v jednu chvili propadli napadu zacit "tancit" :)))

 
At 3:45 odp., Blogger Mr. Hide said...

ale tu posilovnu nechapu :-) nechapu jak to vymysleli a jak to secvicili aby to udelali na jeden zaber. to je fakt narez :-)

 

Okomentovat

<< Home