Kittenz lead the way

čtvrtek, srpna 17, 2006

Pár věcí na obzoru

Věc první – CD v přípravě. The Prostitutes. Kapela, od které se v současnosti asi čeká nejvíc. Alespoň v českých kytarových luzích a hájích (spíš garážích, ale sere pes – díky Wachku :).

Prostitutky mě nejprve moc nebrali, ale nějak se to mění. Look Into My Eyes je velmi nadprůměrný song. Jedinej. V těch ostatních zní zpěvák různě, jen ne osobitě. Jednou jako Haubert z Visacího zámku (v některých písních mají podobné frázování) jindy jako klon Joy Division. Když nad tím přemýšlím, bere mě asi jen jeden jejich song. Ale to je fuk, stejně si to CD koupím, jen co vyjde. Póza je póza.

Věc druhá – film. Joy Division už tu jednou padli, padnou znova. Anton Corbijn (ten ANTON CORBIJN, co dělá klipy třeba pro Depeche Mode. Would you like to know more? Sežeňte si DVD od Directors Labelu, kde vyšli jeho věci vedle prací Spika Jonzeho, Chrise Cunninghama nebo Michela Gondryho, ale to už stejně asi víte) chce točit film Control, věnovaný Ianu Curtisovi, zpěváku Joy Division. Za podklad mu poslouží knížka Curtisovi ženy. Iana má hrát Sam Riley, který se mihl filmem 24 Hour Party People, ovšem ne coby Curtis. Ať už to bude jakékoliv, snad to bude koukatelné. Přece jenom, Corbijn by měl být jakousi zárukou.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home