Kittenz lead the way

úterý, srpna 15, 2006

Love Planet – Mods vs. Rockers


Přestože někteří čekají minimálně pětistránkový epos o mých trampotách v Praze, já je rád zklamu. Prostě Praha byla asi takhle:

Houby a P.H. von Č.B. a zmaštěný lidi z Myspace.com (myfuckingspace.com generace.různý lidi, různej přístup), tráva a blogy (Blog Party a Bloggeři z Karibiku), FfF (to malý „f“ je fucking – fucking good or fucking FF – berte podle sebe, já si to srovnal sám se sebou) a Art Brut (Eddie Argus procházející se v pruhovaných ponožkách mezi lidma v davu, basačka s visage Hany Hegerové). Priessnitz – mám CD a 3ko (to něco znamená). Historky bez pointy (značka „kochám se přírodou, když jedu vlakem“). Ministry – puberta je dávno pryč (sere pes). Perník, drogy a růžovej slon („perníkový blog“ – kritika perníků všeho druhu [nejraději mám citrónový z PCE]) – taky jediná věc k jídlu, co nebyla za žeton). Horoměřice – designový byt, rybník a noční koupání, kelímek Pure od Maxima Velčovskýho, noční vaření a cimmrman („Stále se ptám: Hoši, není na cimmrmany příliš brzy?“), H&A a The Models, finish – pulčan slivovice a IAMX (ne tak výživné jako v Lucerně, ale stejně dobré). V! a Forbidden. The Rasmus – sere pes. Pet Shop Boys na zeleno a růžovo (vojáččci, GO West!). 12-ti letá Ballantines!

Rox!

(p.s. rád jsem dal prachy za tu buzeraci, když se to vykompenzovalo pohodou uvnitř – žádní volně pobíhající psi ani volně pobíhající dementi v batikovanejch trikách, sandálech z lýčí a kecama o filosofii, o které ví asi tolik, že je to cosi o smyslu nejspíš života a učí se to na Uni. Ví to, pač jsou intelektuálové co si chodí do číst knížky od Joyce do hospody [sami] nebo na eskalátory [sami]).

8 Comments:

At 2:54 odp., Blogger Redlum said...

Neco

 
At 2:55 odp., Blogger Redlum said...

Neco

 
At 2:58 odp., Blogger Redlum said...

Neco

 
At 6:56 odp., Anonymous Anonymní said...

i když nejsi intelektuál, moh bys vědět, že 3. osoba množnýho čísla není "ví", nýbrž "vědí"

 
At 1:14 odp., Blogger Vrm vrm mazlíčkové said...

anonymous: děkuji za upozornění, nicméně akademická Mluvnice češtiny tvrdí toto: "Sloveso vědět se prézentními tvary shoduje se slovesem jíst (...) Sloveso jíst s předponovými odvozeninami má tvary sg. a 1.,2. pl. ind. préz. jako "trpět" (jím, jíš, jí...), ale 3. pl ind. préz. se základem jed- (jedí - tvar postupně vytlačovaný analogickým )"
z čehož odvozuji vhodnost obou variant (pozn. akademická Mluvnice češtiny, užívaná k výuce českého jazyka na univerzitách, byla vydána naposledy roku 1986 je považována za jakýsi kánon)
a teď to postavím celé na hlavu - nevšiml jsem si, že bych se na blogu snažil o dodržování spisovné podoby češtiny. nicméně tento vzkaz není míněn jako nepřátelská výtka :)

 
At 9:31 odp., Anonymous Anonymní said...

no dobře dobře, ale psát nespisovně neni to samý jako psát s chybama... a že to je postupně vytlačovaný, to ještě neznamená, že ta druhá varianta je správně, ne? podle mýho to znamená akorát to, že to lidi blbě řikaj

 
At 10:16 dop., Blogger Vrm vrm mazlíčkové said...

kdyz pisu s chybami, rikejme tomu tedy expresivne a stylisticky zabarveny text :)

 
At 4:55 odp., Anonymous Anonymní said...

huaa love planet 06, divnější fest sem nezažila.. :D no ale s těma kapelama celkem souhlasim, iamx stejně nejvíííc :)

 

Okomentovat

<< Home